Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne ślimaczki idealne dla niespodziewanych gości i inne okazje
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1294
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 802
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1418
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1294
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 802
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1418
Składniki
Ciasto francuskie rozwiń i posmaruj ketchupem. Następnie posyp ziołami prowansalskimi i ułóż plastry szynki i żółtego sera. Zwiń w rulon.
Pokrój w paski i posmaruj roztrzepanym jajkiem. Piec około 13-15 minut w temperaturze 190 st .