Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne ślimaczki idealne dla niespodziewanych gości i inne okazje
Czekolada z pomarańczami to prawdziwy rarytas – wiedzą o tym wszyscy miłośnic...
Odsłon: 22092
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 107
Czekolada z pomarańczami to prawdziwy rarytas – wiedzą o tym wszyscy miłośnic...
Odsłon: 22092
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 107
Składniki
Ciasto francuskie rozwiń i posmaruj ketchupem. Następnie posyp ziołami prowansalskimi i ułóż plastry szynki i żółtego sera. Zwiń w rulon.
Pokrój w paski i posmaruj roztrzepanym jajkiem. Piec około 13-15 minut w temperaturze 190 st .