Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska, która rewelacyjnie prezentuje się na stole i na pewno zachwyci zarówno domowników jak i waszych znajomych.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7897
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13662
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7897
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13662
Składniki
Ser mozzarella kroimy w grubą kostkę i obsypujemy go bazylią.
Pomidora kroimy w ćwiartki i oczyszczamy go z gniazd nasiennych. Oczyszczonego kroimy w grubą kostkę. Ogórki kroimy na mniejsze kawałki. Obsypujemy solą i pieprzem.
Na patyczek do szaszłyków nabijamy najpierw kawałek pomidora, potem ser mozzarella, następnie oliwkę, a na końcu kawałek ogórka, powtarzamy cały schemat jeszcze raz na tym samym patyczku. Tak przygotowanego szaszłyka układamy na talerzu.
Robimy tak aż do wyczerpania składników. Podajemy udekorowane oliwkami. Smacznego !!!
;-D
;-)))