Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1945
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1633
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2608
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1945
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1633
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2608
Składniki
Do rękawa wsypać wszystkie przyprawy ,dodać przeciśnięty przez praskę czosnek ,oliwę ,sos sojowy. Włożyć szynkę ,starannie wcierając przyprawy. Odłożyć do lodówki na 2-3 godziny. Piec w temperaturze 180 stopni przez godzinę ,następnie rozciąć rękaw i piec dalej 30 min.