Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tabbouleh – libańska odmiana sałatki warzywnej z pomidorów i bulguru z dodatkiem cebuli, czosnku, ogórka i czerwonej papryki. Smak i aromat sałatki tabbouleh wzbogacony jest miętą, cytryną i natką pietruszki.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 37
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18564
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7090
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30685
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 37
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18564
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7090
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30685
Składniki
Kaszę bulgur przygotowujemy wg przepisu podanego na opakowaniu, następnie pozostawić do ostygnięcia.
Ogórki i pomidor pokroić w drobną kostkę i przełożyć do dużej miski, dodać posiekaną cebulę, czosnek, dymkę, chili, pietruszkę oraz miętę. Wymieszać.
Do miski z warzywami dodać pozostałe składniki: sok z cytryny, oliwę, doprawić solą do smaku i wymieszać raz jeszcze.
Podawać od razu lub schłodzone w lodówce.