Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tabbouleh – libańska odmiana sałatki warzywnej z pomidorów i bulguru z dodatkiem cebuli, czosnku, ogórka i czerwonej papryki. Smak i aromat sałatki tabbouleh wzbogacony jest miętą, cytryną i natką pietruszki.
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Urozmaici kola...
Odsłon: 74
Danie jednogarnkowe, lekkie, szybkie i smaczne
Odsłon: 10434
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 1377
Ta pyszna sałatka to świetny pomysł na wykorzystanie wcześniej ugotowanego ry...
Odsłon: 144
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 127
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Urozmaici kola...
Odsłon: 74
Danie jednogarnkowe, lekkie, szybkie i smaczne
Odsłon: 10434
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 1377
Ta pyszna sałatka to świetny pomysł na wykorzystanie wcześniej ugotowanego ry...
Odsłon: 144
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 127
Składniki
Kaszę bulgur przygotowujemy wg przepisu podanego na opakowaniu, następnie pozostawić do ostygnięcia.
Ogórki i pomidor pokroić w drobną kostkę i przełożyć do dużej miski, dodać posiekaną cebulę, czosnek, dymkę, chili, pietruszkę oraz miętę. Wymieszać.
Do miski z warzywami dodać pozostałe składniki: sok z cytryny, oliwę, doprawić solą do smaku i wymieszać raz jeszcze.
Podawać od razu lub schłodzone w lodówce.