Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne małe kanapeczki na przystawkę ze śledziem i jajem przepiórki
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Składniki
Z kromek kieliszkiem do wina wytnij krążki lub po prostu odetnij skórki i pokrój kwadraty. Z miękkiego awokado, soku z cytryny, majonezu i pieprzu zrób pastę. Można dosolić ale majonez jest słony. Użyłam blendera miksując pulsacyjnie, wtedy są wyczuwalne kawałki awokado. Posmaruj tartinki pastą na wierzch połóż kawałek śledzia i jajko. Zepnij wykałaczką. Posyp ziołami jakie lubisz.