Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i apetyczna przystawka.
Polecam.
Odsłon: 195
Golonki z indyka, podane w pikantnej marynacie w stylu kuchni tex-mex (na baz...
Odsłon: 66
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 597
Polecam.
Odsłon: 195
Golonki z indyka, podane w pikantnej marynacie w stylu kuchni tex-mex (na baz...
Odsłon: 66
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 597
Składniki
Piekarnik rozgrzac do tem 220stC .Forme wysmarowac tluszczem i lekko skropic woda.Stolnice posypac maka i wylozyc na nia ciasto. Ciasto pokroic na prostokaty lub kwadraty. Na kazdym kawalku ulozyc po trzy plasterki gruszki, plasterek sera i posypac rozmarynem