Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i apetyczna przystawka.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1302
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1087
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1302
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1087
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Składniki
Piekarnik rozgrzac do tem 220stC .Forme wysmarowac tluszczem i lekko skropic woda.Stolnice posypac maka i wylozyc na nia ciasto. Ciasto pokroic na prostokaty lub kwadraty. Na kazdym kawalku ulozyc po trzy plasterki gruszki, plasterek sera i posypac rozmarynem