Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla osób lubiących surowe mięso, zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4193
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416556
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4193
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416556
Składniki
Mięso zmielić, rozdzielić na dwie porcje, uformować tak jak na zdjęciu, z wgłębieniem. Żółtko, dodać do wgłębienia w mięsie. Posiekać bardzo drobno cebulę, ogórki i grzybki, dołożyć do mięsa. W trakcie rozrabiania doprawiać.