Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mówiąc słowo tatar każdy ma na myśli mięso wołowe odpowiednio przyrządzone. Dzisiaj słowo tatar oznacza coś dobrego, ale z mięsa ryby jaką jest łosoś.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1748
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1537
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1498
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1818
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1748
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1537
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1498
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1818
Składniki
Mięso z łososia czyścimy ze skóry i kroimy na drobną kostkę. Ogórki i cebulę obieramy i również kroimy w drobną kostkę. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy do smaku sól, pieprz oraz sok z cytryny. Możemy dodać troszeczkę oliwy z oliwek, całość mieszamy.
A teraz kroimy chlebek ciemny i robimy super kanapki z przyrządzonym tatarem. Możemy lekko posmarować chleb masłem. Smacznego.