Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mówiąc słowo tatar każdy ma na myśli mięso wołowe odpowiednio przyrządzone. Dzisiaj słowo tatar oznacza coś dobrego, ale z mięsa ryby jaką jest łosoś.
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 123
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 93
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 123
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 93
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
Składniki
Mięso z łososia czyścimy ze skóry i kroimy na drobną kostkę. Ogórki i cebulę obieramy i również kroimy w drobną kostkę. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy do smaku sól, pieprz oraz sok z cytryny. Możemy dodać troszeczkę oliwy z oliwek, całość mieszamy.
A teraz kroimy chlebek ciemny i robimy super kanapki z przyrządzonym tatarem. Możemy lekko posmarować chleb masłem. Smacznego.