Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tym razem roladki z tortilli w wersji bezmięsnej
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2180
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 146
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 254
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2180
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 146
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 254
Składniki
1. jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach, 2. ogórki pokroić w drobną kostkę, 3. jajka, ogórki i tarty ser wymieszać, dodać majonez, doprawić, pasta musi być dość ostra, 4. placki tortilli smarować farszem, posypać uprażonym na suchej patelni słonecznikiem i polać lekko ketchupem, na wierzch ułożyć rukolę, ciasno zwinąć, włożyć na godz do lodówki, 5. kroić ukośnie na 2-3 cm paski, smacznego