Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tortilla z pastą jajeczną
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 59
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2426
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 519
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 863
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 59
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2426
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 519
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 863
Składniki
Jajka ugotowań na twardo, obrać i przełożyć do miski. Dodać Majonez Kielecki, sól oraz pierz i całość rozgnieść widelcem. Dodać pokrojone pomidory oraz paprykę w drobną kostkę. Wszystko razem wymieszać. Placki tortilli posmarować pastą jajeczna oraz posypać roszponką. Tortille ciasno zwinąć w rulon. Podawać od razu po przygotowaniu lub schłodzić w lodówce. Pokroić na mniejsze kawałki. Smacznego!