Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesteś na diecie bezglutenowej? Nasz przepis na tosty bez chleba to świetna propozycja dla ciebie. Wykorzystując dostępne w lodówce produkty, możesz stworzyć chrupiące, pełne smaku tosty, które zaspokoją apetyt, a jednocześnie nie obciążą organizmu.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37030
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1294
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1680
Smaczne danie :)
Odsłon: 777
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 1490
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37030
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1294
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1680
Smaczne danie :)
Odsłon: 777
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 1490
Składniki
Serek wiejski przełóż do miski. Wbij jajka i dopraw wszystko solą oraz pieprzem. Wymieszaj dokładnie. Dodaj starty, żółty ser i pokrojoną w drobną kostkę wędlinę. Posiekaj szczypiorek i dorzuć do miski. Wszystko dokładnie wymieszaj. Rozgrzej opiekacz. Na każdą stronę nałóż porcję ciasta i piecz kilka minut, aż tosty zaczną się rumienić. Podawaj na ciepło na śniadanie lub jako przekąskę do pracy.