Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesteś na diecie bezglutenowej? Nasz przepis na tosty bez chleba to świetna propozycja dla ciebie. Wykorzystując dostępne w lodówce produkty, możesz stworzyć chrupiące, pełne smaku tosty, które zaspokoją apetyt, a jednocześnie nie obciążą organizmu.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 76
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 76
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Serek wiejski przełóż do miski. Wbij jajka i dopraw wszystko solą oraz pieprzem. Wymieszaj dokładnie. Dodaj starty, żółty ser i pokrojoną w drobną kostkę wędlinę. Posiekaj szczypiorek i dorzuć do miski. Wszystko dokładnie wymieszaj. Rozgrzej opiekacz. Na każdą stronę nałóż porcję ciasta i piecz kilka minut, aż tosty zaczną się rumienić. Podawaj na ciepło na śniadanie lub jako przekąskę do pracy.