Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesteś na diecie bezglutenowej? Nasz przepis na tosty bez chleba to świetna propozycja dla ciebie. Wykorzystując dostępne w lodówce produkty, możesz stworzyć chrupiące, pełne smaku tosty, które zaspokoją apetyt, a jednocześnie nie obciążą organizmu.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 225
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 90
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 24
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 225
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 90
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 24
Składniki
Serek wiejski przełóż do miski. Wbij jajka i dopraw wszystko solą oraz pieprzem. Wymieszaj dokładnie. Dodaj starty, żółty ser i pokrojoną w drobną kostkę wędlinę. Posiekaj szczypiorek i dorzuć do miski. Wszystko dokładnie wymieszaj. Rozgrzej opiekacz. Na każdą stronę nałóż porcję ciasta i piecz kilka minut, aż tosty zaczną się rumienić. Podawaj na ciepło na śniadanie lub jako przekąskę do pracy.