Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Energia: 494 kcal Węglowodany: 36 g Tłuszcz: 24 g Białko: 29 g
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34097
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1248
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113559
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34097
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1248
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113559
Składniki
1. Jajko wybij na głęboki talerz, dolej mleko. Całość dokładnie wymieszaj widelcem do uzyskania jednolitej masy. 2. Chleb maczaj w masie jajecznej. Na patelni rozgrzej masło. Smaż na nim tosty, z obu stron na złot kolor. 3. Pomidor i cebulę pokrój w drobną kostkę. Wymieszaj i odsącz z nadmiaru soku. Dopraw ulubionymi ziołami oraz pieprzem. 4. Tosty wyłóż na talerz. Ułóż na nich kawałki mozzarelli i salsę. Opcjonalnie dodaj świeże liście bazylii.