Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Energia: 494 kcal Węglowodany: 36 g Tłuszcz: 24 g Białko: 29 g
Przepis dnia
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 10838
Jeżeli jesteście fanami ziemniaczków, musicie spróbować tych krokietów. :D Do...
Odsłon: 385
Przepis przywiozłam od rodziny z Borysławic. Pączki z tego przepisu są wyjątk...
Odsłon: 332
Przepis dnia
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 10838
Jeżeli jesteście fanami ziemniaczków, musicie spróbować tych krokietów. :D Do...
Odsłon: 385
Przepis przywiozłam od rodziny z Borysławic. Pączki z tego przepisu są wyjątk...
Odsłon: 332
Składniki
1. Jajko wybij na głęboki talerz, dolej mleko. Całość dokładnie wymieszaj widelcem do uzyskania jednolitej masy. 2. Chleb maczaj w masie jajecznej. Na patelni rozgrzej masło. Smaż na nim tosty, z obu stron na złot kolor. 3. Pomidor i cebulę pokrój w drobną kostkę. Wymieszaj i odsącz z nadmiaru soku. Dopraw ulubionymi ziołami oraz pieprzem. 4. Tosty wyłóż na talerz. Ułóż na nich kawałki mozzarelli i salsę. Opcjonalnie dodaj świeże liście bazylii.