Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Energia: 494 kcal Węglowodany: 36 g Tłuszcz: 24 g Białko: 29 g
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12348
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1392
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13217
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5471
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12348
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1392
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13217
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5471
Składniki
1. Jajko wybij na głęboki talerz, dolej mleko. Całość dokładnie wymieszaj widelcem do uzyskania jednolitej masy. 2. Chleb maczaj w masie jajecznej. Na patelni rozgrzej masło. Smaż na nim tosty, z obu stron na złot kolor. 3. Pomidor i cebulę pokrój w drobną kostkę. Wymieszaj i odsącz z nadmiaru soku. Dopraw ulubionymi ziołami oraz pieprzem. 4. Tosty wyłóż na talerz. Ułóż na nich kawałki mozzarelli i salsę. Opcjonalnie dodaj świeże liście bazylii.