Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo zdrowe
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 949
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2821
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 949
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2821
Składniki
Pasta z awokado: Awokado parzymy wrzątkiem, przekrawamy na pół i wydrążamy środek łyżeczką. Przekładamy do miski i ugniatamy widelcem. Dodajemy starty na tarce czosnek, oliwę oraz sok z limonki. Całość doprawiamy chili, pieprzem i solą. Chleb tostowy smarujemy pastą z a awokado, wykładamy łososia, świeży koperek i przykrywamy drugą kromką Rozgrzewamy sandwicz, wkładamy tosty i smażymy około 3 minuty do zarumienienia. Czas opiekania zależy od mocy urządzenia.