Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo zdrowe
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1786
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1547
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1521
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1913
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1786
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1547
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1521
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1913
Składniki
Pasta z awokado: Awokado parzymy wrzątkiem, przekrawamy na pół i wydrążamy środek łyżeczką. Przekładamy do miski i ugniatamy widelcem. Dodajemy starty na tarce czosnek, oliwę oraz sok z limonki. Całość doprawiamy chili, pieprzem i solą. Chleb tostowy smarujemy pastą z a awokado, wykładamy łososia, świeży koperek i przykrywamy drugą kromką Rozgrzewamy sandwicz, wkładamy tosty i smażymy około 3 minuty do zarumienienia. Czas opiekania zależy od mocy urządzenia.