Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo zdrowe
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 894
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 89
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 894
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 89
Składniki
Pasta z awokado: Awokado parzymy wrzątkiem, przekrawamy na pół i wydrążamy środek łyżeczką. Przekładamy do miski i ugniatamy widelcem. Dodajemy starty na tarce czosnek, oliwę oraz sok z limonki. Całość doprawiamy chili, pieprzem i solą. Chleb tostowy smarujemy pastą z a awokado, wykładamy łososia, świeży koperek i przykrywamy drugą kromką Rozgrzewamy sandwicz, wkładamy tosty i smażymy około 3 minuty do zarumienienia. Czas opiekania zależy od mocy urządzenia.