Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 33 Ocena: 1373
Dodano: 25.08.2010
Odsłon: 13552
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Otręby wsypujemy do miski, wbijamy do nich jajko i dodajemy serek wiejski. Wszystko dokładnie mieszamy łyżką. Jeśli chcemy, dodajemy do smaku ulubione przyprawy, zioła itp.
Sandwicher rozgrzewamy, jeśli to konieczne, smarujemy go kroplą oliwy z oliwek. Przygotowaną masę nakładamy na sandwicher i pieczemy 5 minut. Po tym czasie tosty powinny być prawie gotowe. Nakładamy na nie dodatki, w moim przypadku: po plasterku wędliny, pomidora i ogórka i smażymy jeszcze 3-5 minut, aż wszystko się dobrze podpiecze. Smacznego!
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

agajna 05 września 2010Zgłoś do usunięcia
Takie te tosty dukańskie:):)0 Kto głosował? | Odpowiedz

agajna 05 września 2010Zgłoś do usunięcia
Takie dukańskie:):)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 05 września 2010Zgłoś do usunięcia
Swietny przepis,wlasnie próbuje zrzucic pare kilogramow :): :}1 Kto głosował? | Odpowiedz

kuchareczka89 25 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
Dziękuję, miło dostać 5! :)Tak, sandwicher to opiekacz do kanapek, tak zwany toster :)
1 Kto głosował? | Odpowiedz

megs 25 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
cos w sam raz dla mnie...wygladaja bardzo apetycznie:)napewno wyprobuje...a mam pytanie ten sandwicher to inaczej opiekacz do kanapek?
0 Kto głosował? | Odpowiedz