Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tosty inne niż tradycyjne. U mnie miały wzięcie. Usmażyłam dużo i wszystko zeszło w mig, świetna alternatywa dla tradycyjnych zapiekanek. Robi się je bardzo szybko, wystarczy przygotować wszystkie składniki, a potem już z górki . Musisz spróbować, bo są pyszne :-) Przepis na 4 tosty:
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1256
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 338
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 270
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1256
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 338
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 270
Składniki
Jajka wbić do miseczki, dodać mleko, sól i pieprz i energicznie wymieszać. Z każdej kromki wykroić środki i odłożyć.
Pieczarki i cebulę drobno pokroić. Na odrobinie tłuszczu podsmażyć cebulę, dodać pieczarki i smażyć do odparowania wody. Na koniec doprawić solą i pieprzem. Przełożyć na talerz. Na tej samej patelni na odrobinie tłuszczu ułożyć wykrojone kromki.
Po chwili wlać jajka do każdej z nich i dodać pieczarki. Przykryć resztkami chleba.
Chwilę smażyć i delikatnie obrócić na drugą stronę. Po minucie tosty gotowe. To jest moja wersja, możecie zrobić z innych dodatków, naprawdę polecam :-) SMACZNEGO!!!