Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banan i masło orzechowe to połączenie wręcz doskonałe, więc chrupiące tosty z ich dodatkiem okazały się hitem na podwieczorek.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 185
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 914
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 185
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 914
Składniki
Banany obieramy ze skórki i kroimy w plastry. Wszystkie kromki chleba tostowego smarujemy masłem orzechowym, na ośmiu układamy pokrojone kawałki bananów i przykrywamy pozostałymi kromkami masłem orzechowym do środka. Tak przygotowane "kanapki" opiekamy na rumiano w rozgrzanym opiekaczu/sandwichu. Po wyciągnięciu z opiekacza tosty polewamy miodem.