Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banan i masło orzechowe to połączenie wręcz doskonałe, więc chrupiące tosty z ich dodatkiem okazały się hitem na podwieczorek.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2295
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18044
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2037
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2295
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18044
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2037
Składniki
Banany obieramy ze skórki i kroimy w plastry. Wszystkie kromki chleba tostowego smarujemy masłem orzechowym, na ośmiu układamy pokrojone kawałki bananów i przykrywamy pozostałymi kromkami masłem orzechowym do środka. Tak przygotowane "kanapki" opiekamy na rumiano w rozgrzanym opiekaczu/sandwichu. Po wyciągnięciu z opiekacza tosty polewamy miodem.