Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banan i masło orzechowe to połączenie wręcz doskonałe, więc chrupiące tosty z ich dodatkiem okazały się hitem na podwieczorek.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 804
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22857
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15268
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4966
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 804
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22857
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15268
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4966
Składniki
Banany obieramy ze skórki i kroimy w plastry. Wszystkie kromki chleba tostowego smarujemy masłem orzechowym, na ośmiu układamy pokrojone kawałki bananów i przykrywamy pozostałymi kromkami masłem orzechowym do środka. Tak przygotowane "kanapki" opiekamy na rumiano w rozgrzanym opiekaczu/sandwichu. Po wyciągnięciu z opiekacza tosty polewamy miodem.