Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banan i masło orzechowe to połączenie wręcz doskonałe, więc chrupiące tosty z ich dodatkiem okazały się hitem na podwieczorek.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8670
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7263
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4968
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327926
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8670
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7263
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4968
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327926
Składniki
Banany obieramy ze skórki i kroimy w plastry. Wszystkie kromki chleba tostowego smarujemy masłem orzechowym, na ośmiu układamy pokrojone kawałki bananów i przykrywamy pozostałymi kromkami masłem orzechowym do środka. Tak przygotowane "kanapki" opiekamy na rumiano w rozgrzanym opiekaczu/sandwichu. Po wyciągnięciu z opiekacza tosty polewamy miodem.