Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35943
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1289
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1784
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35943
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1289
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1784
        
        
                Składniki
Do masła orzechowego dodajemy drobno posiekane orzechy, cukier i likier. W następnej kolejności mąkę kokosową. Dosypujemy ją partiami. Mieszamy rękoma. Jeżeli masa nabierze odpowiedniej gęstości, przestajemy dosypywać więcej mąki. Mąka kokosowa rożni się, zależy to od producenta. Potrafi być drobna jak mączka, czasem jest grubsza. Gotowe kuleczki obtaczamy w kokosie. Smacznego :)