Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3941
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19935
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3058
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4282
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3941
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19935
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3058
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4282
Składniki
Do masła orzechowego dodajemy drobno posiekane orzechy, cukier i likier. W następnej kolejności mąkę kokosową. Dosypujemy ją partiami. Mieszamy rękoma. Jeżeli masa nabierze odpowiedniej gęstości, przestajemy dosypywać więcej mąki. Mąka kokosowa rożni się, zależy to od producenta. Potrafi być drobna jak mączka, czasem jest grubsza. Gotowe kuleczki obtaczamy w kokosie. Smacznego :)