Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nóż naostrzony
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 28
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 783
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 923
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 230
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 606
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 28
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 783
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 923
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 230
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 606
Składniki
Najlepiej jest wykroić prostokątny kawałek łatwy do późniejszego krojenia w plastry. Tuńczyka obtacza się w oleju i sezamie i smaży dosłownie po minucie na każdym boku, będzie widać bielejące mięso. Można też podsmażyć tuńczyka i potem posypać go prażonym sezamem. Mi najbardziej smakuje podany jako sashimi i nigiri z sosem sojowym, wasabi i z imbirem marynowanym.
Smacznego :)