Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nóż naostrzony
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 44
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 118
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 458
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32645
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 91
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 130
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 44
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 118
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 458
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32645
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 91
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 130
Składniki
Najlepiej jest wykroić prostokątny kawałek łatwy do późniejszego krojenia w plastry. Tuńczyka obtacza się w oleju i sezamie i smaży dosłownie po minucie na każdym boku, będzie widać bielejące mięso. Można też podsmażyć tuńczyka i potem posypać go prażonym sezamem. Mi najbardziej smakuje podany jako sashimi i nigiri z sosem sojowym, wasabi i z imbirem marynowanym.
Smacznego :)