Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować słodki wypiek przygotowany na bazie twarogu i mąki orkiszowej.
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21250
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 131
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 277
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21250
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 131
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 277
Składniki
Jajko mieszamy z erytrytolem. Dodajemy twaróg i widelcem łączymy wszystkie składniki. Do oddzielnego naczynia dodajemy mąkę i proszek do pieczenia.
Suche składniki wyrabiamy z mokrymi na elastyczne ciasto. Wilgotnymi dłońmi formujemy bułeczki. W każdej palcem robimy na środku zagłębienie do którego nakładamy łyżeczkę dżemu.
Twarogowe przekąski pieczemy w piekarniku 20-25 minut w 180 stopniach bez termo obiegu. Podajemy po wystudzeniu. Smacznego!