Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięsko z marynaty, kruche rozpadające się się w ustach, a także chrupiąca skórka sprawia radość podniebieniu.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 178
Polecam.
Odsłon: 856
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 142
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9263
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 178
Polecam.
Odsłon: 856
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 142
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9263
Składniki
Uda z kurczaka oczyścić, umyć, osuszyć. Marynata; Składniki na marynatę dokładnie wymieszać. Uda z kurczaka włożyć do marynaty wymieszać ponownie i zostawić na 2 -3 godziny. Następnie ułożyć zamarynowane uda na tacce do grilla i grillować na rozgrzanym grillu do miękkości mięsa, obracając co jakiś czas i podlewając pozostałą marynatą. Podawać do grillowanych lub pieczonych ziemniaczków i ulubionych surówek.