Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięsko z marynaty, kruche rozpadające się się w ustach, a także chrupiąca skórka sprawia radość podniebieniu.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 790
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 790
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Uda z kurczaka oczyścić, umyć, osuszyć. Marynata; Składniki na marynatę dokładnie wymieszać. Uda z kurczaka włożyć do marynaty wymieszać ponownie i zostawić na 2 -3 godziny. Następnie ułożyć zamarynowane uda na tacce do grilla i grillować na rozgrzanym grillu do miękkości mięsa, obracając co jakiś czas i podlewając pozostałą marynatą. Podawać do grillowanych lub pieczonych ziemniaczków i ulubionych surówek.