Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięsko z marynaty, kruche rozpadające się się w ustach, a także chrupiąca skórka sprawia radość podniebieniu.
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 54
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 144
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 54
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 144
Składniki
Uda z kurczaka oczyścić, umyć, osuszyć. Marynata; Składniki na marynatę dokładnie wymieszać. Uda z kurczaka włożyć do marynaty wymieszać ponownie i zostawić na 2 -3 godziny. Następnie ułożyć zamarynowane uda na tacce do grilla i grillować na rozgrzanym grillu do miękkości mięsa, obracając co jakiś czas i podlewając pozostałą marynatą. Podawać do grillowanych lub pieczonych ziemniaczków i ulubionych surówek.