Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przekąska na imprezę studencką.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7850
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3071
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7850
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3071
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać i pokroić w plastry tak, aby z jednej strony były połączone. Boczek wędzony kroimy w plastry i wkładamy w ziemniaczki, delikatnie aby nie rozwarstwić. Jeżeli boczek jest mało słony, przyprawiamy według uznania (polecam sól czosnkową) i pieczemy w temperaturze 200°C około 30 minut. Pod koniec możemy posypać żółtym serem ale nie koniecznie.