Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przystawka. Umili gościom oczekiwanie na danie główne.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10457
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336788
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4405
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423943
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10457
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336788
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4405
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423943
Składniki
Wątróbki oczyścić, osuszyć, cebulę posiekać. Śliwki umyć, osuszyć, pokroić. Boczek pokroić w słupki.
Na rozgrzanym maśle zeszklić cebulę, dodać boczek, przesmażyć i dodać wątróbki. Smażyć 3-4 minuty.
Połączyć z usmażonymi na oddzielnej patelni sliwkami, doprawic solą, pieprzem i papryką. Podawać na pieczywie udekorowane listkami majeranku.