Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przystawka. Umili gościom oczekiwanie na danie główne.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11627
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1254
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12214
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2811
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11627
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1254
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12214
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2811
Składniki
Wątróbki oczyścić, osuszyć, cebulę posiekać. Śliwki umyć, osuszyć, pokroić. Boczek pokroić w słupki.
Na rozgrzanym maśle zeszklić cebulę, dodać boczek, przesmażyć i dodać wątróbki. Smażyć 3-4 minuty.
Połączyć z usmażonymi na oddzielnej patelni sliwkami, doprawic solą, pieprzem i papryką. Podawać na pieczywie udekorowane listkami majeranku.