Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet z kurzych wątróbek.
Przepis dnia
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 499
Proponuję soczystą pierś z kurczaka w cudownym i zdrowym sosie.
Odsłon: 2249
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i...
Odsłon: 47
Przepis dnia
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 499
Proponuję soczystą pierś z kurczaka w cudownym i zdrowym sosie.
Odsłon: 2249
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i...
Odsłon: 47
Składniki
Wątróbki umyć, oczyścić, zmiksować. Miksując dodać jajka i wiśniówkę oraz rozpuszczone i lekko przestudzone masło.
Masę przelać do „keksówki" wyłożonej folią spożywczą. Piec przez 45 minut w piekarniku w kąpieli wodnej, w temperaturze 150 st. C.
Ostudzić. Podawać jako smarowidło.