Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna krucha wędlina, bardzo delikatna a dobrze się kroi. Aromatyczna i lekka. U mnie zawsze się sprawdza na świątecznym czy imprezowym stole i szybko dokrawam kolejne porcje.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1782
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 423
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21913
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1782
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 423
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21913
Składniki
Filet z indyka natrzeć solidnie solą peklową zostawić na całą noc w lodówce. Założyć siatkę na mięso. Z podanych składników(poza solą peklową) zagotować marynatę. Filet włożyć do gotującej marynaty i gotować 30 min. Odstawić w marynacie do następnego dnia. Następnie powtórzyć czynność, czyli: wyjąc mięso, zagotować marynatę i ponownie włożyć mięso do gotującej się marynaty i gotować 30 min. Pozostawić do ostudzenia w marynacie.
Wyjąc z ostudzonej marynaty i gotowe:) Smacznego:)