Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna krucha wędlina, bardzo delikatna a dobrze się kroi. Aromatyczna i lekka. U mnie zawsze się sprawdza na świątecznym czy imprezowym stole i szybko dokrawam kolejne porcje.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 473
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 191
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 473
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 191
Składniki
Filet z indyka natrzeć solidnie solą peklową zostawić na całą noc w lodówce. Założyć siatkę na mięso. Z podanych składników(poza solą peklową) zagotować marynatę. Filet włożyć do gotującej marynaty i gotować 30 min. Odstawić w marynacie do następnego dnia. Następnie powtórzyć czynność, czyli: wyjąc mięso, zagotować marynatę i ponownie włożyć mięso do gotującej się marynaty i gotować 30 min. Pozostawić do ostudzenia w marynacie.
Wyjąc z ostudzonej marynaty i gotowe:) Smacznego:)