Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wędzone ryby to prawdziwy rarytas. Wypróbuj przepis, który pochodzi z 451. odcinka programu Ewa Gotuje.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1121
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1130
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13146
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1121
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1130
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13146
Składniki
Ryby umieścić w solance na 6-12 godzin. Po tym czasie osuszyć, nabić na haki i umieścić w wędzarni. Utrzymywać temp. 50 st. C i wędzić przez 2 godziny.
Jeść na ciepło lub wystudzić i dodać do sałaty lub pasty kanapkowej.