Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wędzone ryby to prawdziwy rarytas. Wypróbuj przepis, który pochodzi z 451. odcinka programu Ewa Gotuje.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13390
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1528
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14735
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6071
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13390
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1528
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14735
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6071
Składniki
Ryby umieścić w solance na 6-12 godzin. Po tym czasie osuszyć, nabić na haki i umieścić w wędzarni. Utrzymywać temp. 50 st. C i wędzić przez 2 godziny.
Jeść na ciepło lub wystudzić i dodać do sałaty lub pasty kanapkowej.