Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wędzone ryby to prawdziwy rarytas. Wypróbuj przepis, który pochodzi z 451. odcinka programu Ewa Gotuje.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1734
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421097
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1952
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1734
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421097
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1952
Składniki
Ryby umieścić w solance na 6-12 godzin. Po tym czasie osuszyć, nabić na haki i umieścić w wędzarni. Utrzymywać temp. 50 st. C i wędzić przez 2 godziny.
Jeść na ciepło lub wystudzić i dodać do sałaty lub pasty kanapkowej.