Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wędzone ryby to prawdziwy rarytas. Wypróbuj przepis, który pochodzi z 451. odcinka programu Ewa Gotuje.
Naleśniki z twarogiem i bananami to klasyka, która łączy w sobie delikatność...
Odsłon: 713
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 111
Ciasto Haneczka jest wykwintne jak napoleonka. Wygląda na pracochłonne, ale j...
Odsłon: 8725
Naleśniki z twarogiem i bananami to klasyka, która łączy w sobie delikatność...
Odsłon: 713
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 111
Ciasto Haneczka jest wykwintne jak napoleonka. Wygląda na pracochłonne, ale j...
Odsłon: 8725
Składniki
Ryby umieścić w solance na 6-12 godzin. Po tym czasie osuszyć, nabić na haki i umieścić w wędzarni. Utrzymywać temp. 50 st. C i wędzić przez 2 godziny.
Jeść na ciepło lub wystudzić i dodać do sałaty lub pasty kanapkowej.