Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ze leśnych świeżych grzybów
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1073
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420617
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1803
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1073
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420617
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1803
Składniki
Miałam gotowe grzyby leśne pasteryzowane w słonej zalewie. Można użyć mrożonych grzybów. Grzyby przesmaża się z posiekaną cebulką i pod koniec smażenia dodaje się posiekany czosnek. Grzyby doprawia się sola i pieprzem.
Grzyby można przepuścić przez maszynkę do mielenia mięsa lub posiekać w malakserze, tak aby zostały kawałeczki grzybów. Teraz jest już jak ze zwykłymi mielonymi, jajo, bułka tarta. Uformowane kotlety obtacza się jeszcze w bułce tartej i smaży na rumiano.
Smacznego :)