Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ze leśnych świeżych grzybów
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 25051
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6141
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 464
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 25051
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6141
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 464
Składniki
Miałam gotowe grzyby leśne pasteryzowane w słonej zalewie. Można użyć mrożonych grzybów. Grzyby przesmaża się z posiekaną cebulką i pod koniec smażenia dodaje się posiekany czosnek. Grzyby doprawia się sola i pieprzem.
Grzyby można przepuścić przez maszynkę do mielenia mięsa lub posiekać w malakserze, tak aby zostały kawałeczki grzybów. Teraz jest już jak ze zwykłymi mielonymi, jajo, bułka tarta. Uformowane kotlety obtacza się jeszcze w bułce tartej i smaży na rumiano.
Smacznego :)