Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ze leśnych świeżych grzybów
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456996
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1271
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2139
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 524
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456996
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1271
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2139
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 524
Składniki
Miałam gotowe grzyby leśne pasteryzowane w słonej zalewie. Można użyć mrożonych grzybów. Grzyby przesmaża się z posiekaną cebulką i pod koniec smażenia dodaje się posiekany czosnek. Grzyby doprawia się sola i pieprzem.
Grzyby można przepuścić przez maszynkę do mielenia mięsa lub posiekać w malakserze, tak aby zostały kawałeczki grzybów. Teraz jest już jak ze zwykłymi mielonymi, jajo, bułka tarta. Uformowane kotlety obtacza się jeszcze w bułce tartej i smaży na rumiano.
Smacznego :)