Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ze leśnych świeżych grzybów
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1862
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1614
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1561
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2139
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1862
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1614
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1561
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2139
Składniki
Miałam gotowe grzyby leśne pasteryzowane w słonej zalewie. Można użyć mrożonych grzybów. Grzyby przesmaża się z posiekaną cebulką i pod koniec smażenia dodaje się posiekany czosnek. Grzyby doprawia się sola i pieprzem.
Grzyby można przepuścić przez maszynkę do mielenia mięsa lub posiekać w malakserze, tak aby zostały kawałeczki grzybów. Teraz jest już jak ze zwykłymi mielonymi, jajo, bułka tarta. Uformowane kotlety obtacza się jeszcze w bułce tartej i smaży na rumiano.
Smacznego :)