Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy zapowiada mi się wieczór z kieliszkiem wina, uwielbiam wtedy robić bardzo łatwe i szybkie przekąski. A nie ma nic prostszego od podania winogron z serem camembert i orzechami. Ręka sama sięga do talerza.
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1318
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25006
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 129
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1318
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25006
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 129
Składniki
Ser camembert dzielimy na osiem równych kawałków i układamy na środku talerza. Na środek sera wylewamy łyżkę miodu.
Ser obsypujemy do o koła orzechami włoskimi.
Winogrona płuczemy, osuszamy i układamy koło sera.
Smacznego !!!