Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wrapy z szynką i warzywami idealne na imprezę.
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2157
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9749
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3462
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6853
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2157
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9749
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3462
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6853
Składniki
Placki tortilli rozkładamy na stole i każdy placek smarujemy serkiem paprykowym. Liście kapusty pekińskiej myjemy suszymy i wykładamy na placki. Następnie wykładamy szynkę. Paprykę kroimy w plasterki. Wykładamy na szynkę. Zwijamy dość ścisło w rulon i owijamy w folię aluminiową. Wkładamy do lodówki na około 20-30 minut. Następnie kroimy na mniejsze części. Smacznego ;)