Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wrapy z szynką i warzywami idealne na imprezę.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 244
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2433
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1831
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3533
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28435
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 244
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2433
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1831
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3533
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28435
Składniki
Placki tortilli rozkładamy na stole i każdy placek smarujemy serkiem paprykowym. Liście kapusty pekińskiej myjemy suszymy i wykładamy na placki. Następnie wykładamy szynkę. Paprykę kroimy w plasterki. Wykładamy na szynkę. Zwijamy dość ścisło w rulon i owijamy w folię aluminiową. Wkładamy do lodówki na około 20-30 minut. Następnie kroimy na mniejsze części. Smacznego ;)