Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie babeczki smakują oczywiście najlepiej na ciepło, ale świetnie sprawdzą się również na zimno jako np. drugie śniadanie zabrane ze sobą do szkoły.
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231642
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4905
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36098
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1340
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231642
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4905
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36098
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1340
Składniki
Czosnek siekamy drobno. Ser ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Szynkę i paprykę kroimy w drobną kosteczkę. Całe jajka wbijamy do miski dodajemy cukier i ubijamy mikserem.Dolewamy olej i mleko. Miksujemy. Doprawiamy solą. Do tej samej miski dodajemy przesianą mąkę i proszek do pieczenia. Dokładnie miksujemy. Na koniec dorzucamy ser, paprykę, szynkę i czosnek. Mieszamy łyżką i nakładamy do 3/4 wysokości przygotowane wcześniej papilotki. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 170 st. i pieczemy przez ok. 30 min.