Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszne kotleciki z filetu z kurczaka które nazwałam żabkami, są z dodatkiem pieczarek, papryki czerwonej. Robi się je szybko, nie są trudne w wykonaniu, ale przede wszystkim są smaczne. Polecam serdecznie.
patelnia, miska, nóź, deska do krojenia, łyżka,
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11148
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3852
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1332
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11148
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3852
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1332
Składniki
Z cebuli, oleju, octu czosnku zrobić marynatę. Filet z kurczaka oczyścić, umyć, osuszyć pokroić w drobną kostkę, włożyć do marynaty na 20 minut. Jajka rozbełtać widelcem dodać mąkę, sól, pieprz, przyprawę do drobiu, szczyptę przyprawy uniwersalnej do smaku, umytą oczyszczoną z gniazd nasiennych i pokrojoną w drobną kostkę paprykę czerwoną oraz obrane starte na tarce pieczarki , wszystkie składniki wymieszać. Smażyć na gorącym oleju małe kotleciki. Smażyć na złoty kolor z obu stron. Podawać na ciepło jak i na zimno.