Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i szybkie do przygotowania, pyszne przekąski zarówno na ciepło jak i zimno idealne na przyjęcie dla znajomych, do piwa, czy poprostu do zagryzania :P
Przepis na proste, ale pyszne i bardzo aromatyczne połączenie makaronu taglia...
Odsłon: 3453
Podstawę dania stanowi wysokiej jakości polędwica wołowa lub ligawa i mięso w...
Odsłon: 686
Jajka po benedyktyńsku (Eggs Benedict) to danie śniadaniowe wywodzące się z k...
Odsłon: 456
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 204
Przepis na proste, ale pyszne i bardzo aromatyczne połączenie makaronu taglia...
Odsłon: 3453
Podstawę dania stanowi wysokiej jakości polędwica wołowa lub ligawa i mięso w...
Odsłon: 686
Jajka po benedyktyńsku (Eggs Benedict) to danie śniadaniowe wywodzące się z k...
Odsłon: 456
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 204
Składniki
Kupne ciasto francuskie (mozna zrobić własne ale po co sobie zycie utrudniac:P) dzielimy wzdłuż na 2 częsci. Na każdej po kolei ukladamy: szynka, ser, posiekana cebula, czosnek i posiekany ogórek konserwowy. Tak gotowe ciasto zawijamy w roladkę, sklejamy po bokach i kroimy na ok 1 cm krążki. Na blachę kładziemy papier do pieczenia (ten w który było zawinięte ciasto francuskie) i wykladamy krazki. Wstawiamy do piekarnika na ok 20 minut i gotowe!! Są pyszne zarówno na zimno jak i ciepło i idealnie nadają się jako przekąska do piwa :) Polecam!