Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i szybkie do przygotowania, pyszne przekąski zarówno na ciepło jak i zimno idealne na przyjęcie dla znajomych, do piwa, czy poprostu do zagryzania :P
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 302
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11117
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3667
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1253
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 302
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11117
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3667
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1253
Składniki
Kupne ciasto francuskie (mozna zrobić własne ale po co sobie zycie utrudniac:P) dzielimy wzdłuż na 2 częsci. Na każdej po kolei ukladamy: szynka, ser, posiekana cebula, czosnek i posiekany ogórek konserwowy. Tak gotowe ciasto zawijamy w roladkę, sklejamy po bokach i kroimy na ok 1 cm krążki. Na blachę kładziemy papier do pieczenia (ten w który było zawinięte ciasto francuskie) i wykladamy krazki. Wstawiamy do piekarnika na ok 20 minut i gotowe!! Są pyszne zarówno na zimno jak i ciepło i idealnie nadają się jako przekąska do piwa :) Polecam!