Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka propozycja na kolacje i imprezę.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4076
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11173
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6414
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5437
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13406
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5173
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4076
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11173
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6414
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5437
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13406
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5173
Składniki
Bagietkę pokrój ukośnie, skrop oliwą z oliwek. Pomidory i cebule pokrój w kostkę, wymieszaj dopraw do smaku solą, pieprzem i ziołami, ułóż na bagietce, na wierzch ułóż pokrojony ser mozarella.
Zapiekaj w temperaturze 180 st. do rozpuszczenia sera. Podawaj na ciepło .