Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
baklazany,ser...pysznosci!
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 69
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 503
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 69
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 503
Składniki
baklazany kroimy w plastry o grubosci 0,5 cm...solimy z obu stron,odstawic na 15 min
zmyc zimna woda,odcisnac i usmazyc na zloty kolor
na kazdy plaster nakladamy po kawalku sera,zawijamy
zapiekamy w piekarniku przez 15 min (200 C)...podajemy z pieczona papryka(przepis na moim profilu)