Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pamiętacie jeszcze smak ziemniaków z ogniska? Jeśli dodamy rozmaryn będzie z tego prawdziwa uczta.
Jeśli masz mało czasu, tylko podstawowe składniki w spiżarce i lodówce oraz d...
Odsłon: 1528
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 250
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 253
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 249
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 9508
Jeśli masz mało czasu, tylko podstawowe składniki w spiżarce i lodówce oraz d...
Odsłon: 1528
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 250
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 253
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 249
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 9508
Składniki
Starannie umyj ziemniaki a następnie zrób kilka otworów widelcem. Przygotuj folie aluminiową to której włóż po jednym ziemniaku, rozmarynie, polej oliwą z oliwek, dodaj sól i pieprz. Każdego ziemniaczka zawiń i włóż do średnio rozgrzanego piekarnika. Piecz 25-30 minut aż staną się miękkie.