Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pamiętacie jeszcze smak ziemniaków z ogniska? Jeśli dodamy rozmaryn będzie z tego prawdziwa uczta.
Ciasto Bałagan – znane także jako zebra albo babka marmurkowa – jest równie p...
Odsłon: 1377
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 142
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 312
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
Odsłon: 157
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 3460
Ciasto Bałagan – znane także jako zebra albo babka marmurkowa – jest równie p...
Odsłon: 1377
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 142
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 312
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
Odsłon: 157
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 3460
Składniki
Starannie umyj ziemniaki a następnie zrób kilka otworów widelcem. Przygotuj folie aluminiową to której włóż po jednym ziemniaku, rozmarynie, polej oliwą z oliwek, dodaj sól i pieprz. Każdego ziemniaczka zawiń i włóż do średnio rozgrzanego piekarnika. Piecz 25-30 minut aż staną się miękkie.