Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pamiętacie jeszcze smak ziemniaków z ogniska? Jeśli dodamy rozmaryn będzie z tego prawdziwa uczta.
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 3864
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 493
Delikatne polędwiczki , aromatyczny ananas , na każdy obiad.
Odsłon: 251
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38412
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 3864
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 493
Delikatne polędwiczki , aromatyczny ananas , na każdy obiad.
Odsłon: 251
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38412
Składniki
Starannie umyj ziemniaki a następnie zrób kilka otworów widelcem. Przygotuj folie aluminiową to której włóż po jednym ziemniaku, rozmarynie, polej oliwą z oliwek, dodaj sól i pieprz. Każdego ziemniaczka zawiń i włóż do średnio rozgrzanego piekarnika. Piecz 25-30 minut aż staną się miękkie.