Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pamiętacie jeszcze smak ziemniaków z ogniska? Jeśli dodamy rozmaryn będzie z tego prawdziwa uczta.
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 98
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 656
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 498
Pizza chłopska z ziemniakami łączy włoski klasyk z domowym akcentem. Przede w...
Odsłon: 17119
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 98
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 656
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 498
Pizza chłopska z ziemniakami łączy włoski klasyk z domowym akcentem. Przede w...
Odsłon: 17119
Składniki
Starannie umyj ziemniaki a następnie zrób kilka otworów widelcem. Przygotuj folie aluminiową to której włóż po jednym ziemniaku, rozmarynie, polej oliwą z oliwek, dodaj sól i pieprz. Każdego ziemniaczka zawiń i włóż do średnio rozgrzanego piekarnika. Piecz 25-30 minut aż staną się miękkie.