Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pamiętacie jeszcze smak ziemniaków z ogniska? Jeśli dodamy rozmaryn będzie z tego prawdziwa uczta.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34874
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15597
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34874
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15597
Składniki
Starannie umyj ziemniaki a następnie zrób kilka otworów widelcem. Przygotuj folie aluminiową to której włóż po jednym ziemniaku, rozmarynie, polej oliwą z oliwek, dodaj sól i pieprz. Każdego ziemniaczka zawiń i włóż do średnio rozgrzanego piekarnika. Piecz 25-30 minut aż staną się miękkie.