Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka z białej kiełbasy z cebulą i czosnkiem.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 653
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1843
Polecam.
Odsłon: 5702
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 653
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1843
Polecam.
Odsłon: 5702
Składniki
Naczynie żaroodporne wysmarować smalcem, ułożyć w nim ścisło kiełbasę. Cebulę obrać i po- kroić w krążki. Z główki czosnku oddzielić 5 ząbków, obrać je. Kiełbasę obłożyć cebulą i czosnkiem. Doprawić pieprzem. Piec w gorącym piekarniku około 50 minut. Co jakiś czas kiełbasę nakłuwać wykałaczką. Najlepiej podawać ją na gorąco, z chrzanem