Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka z białej kiełbasy z cebulą i czosnkiem.
Ta potrawa zawsze jest miłym zaskoczeniem dla rodziny. Wszystkim smakuje. Pol...
Odsłon: 706
Fajne, szybkie i proste danie, które można podać z ryżem, makaronem lub kaszą.
Odsłon: 288
Ta potrawa zawsze jest miłym zaskoczeniem dla rodziny. Wszystkim smakuje. Pol...
Odsłon: 706
Fajne, szybkie i proste danie, które można podać z ryżem, makaronem lub kaszą.
Odsłon: 288
Składniki
Naczynie żaroodporne wysmarować smalcem, ułożyć w nim ścisło kiełbasę. Cebulę obrać i po- kroić w krążki. Z główki czosnku oddzielić 5 ząbków, obrać je. Kiełbasę obłożyć cebulą i czosnkiem. Doprawić pieprzem. Piec w gorącym piekarniku około 50 minut. Co jakiś czas kiełbasę nakłuwać wykałaczką. Najlepiej podawać ją na gorąco, z chrzanem