Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka z białej kiełbasy z cebulą i czosnkiem.
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 160
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3028
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4010
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 806
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 160
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3028
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4010
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 806
Składniki
Naczynie żaroodporne wysmarować smalcem, ułożyć w nim ścisło kiełbasę. Cebulę obrać i po- kroić w krążki. Z główki czosnku oddzielić 5 ząbków, obrać je. Kiełbasę obłożyć cebulą i czosnkiem. Doprawić pieprzem. Piec w gorącym piekarniku około 50 minut. Co jakiś czas kiełbasę nakłuwać wykałaczką. Najlepiej podawać ją na gorąco, z chrzanem