Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka na ciepło i jako przekąska na zimno.
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 22
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 24
Wyśmienita rolada ze schabu faszerowana mięsem mielonym z dodatkiem warzyw. Ś...
Odsłon: 209
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 1774
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 22
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 24
Wyśmienita rolada ze schabu faszerowana mięsem mielonym z dodatkiem warzyw. Ś...
Odsłon: 209
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 1774
Składniki
Ciasto układa się arkuszami w wytłuszczonym naczyniu i każdy arkusz także się smaruje oliwą.
Szpinak smaży się na oliwie, pod koniec dodaje się czosnek, pieprz i fetę. jeśli to feta polska, to już za bardzo nie można mieszać, bo się rozpuści. Farsz układa się na cieście, rogi ciasta się zagina i całość się piecze do zrumienienia.
Smacznego :)