Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka na ciepło i jako przekąska na zimno.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 340
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2616
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 340
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2616
Składniki
Ciasto układa się arkuszami w wytłuszczonym naczyniu i każdy arkusz także się smaruje oliwą.
Szpinak smaży się na oliwie, pod koniec dodaje się czosnek, pieprz i fetę. jeśli to feta polska, to już za bardzo nie można mieszać, bo się rozpuści. Farsz układa się na cieście, rogi ciasta się zagina i całość się piecze do zrumienienia.
Smacznego :)