Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka na ciepło i jako przekąska na zimno.
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15915
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1589
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15915
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1589
Składniki
Ciasto układa się arkuszami w wytłuszczonym naczyniu i każdy arkusz także się smaruje oliwą.
Szpinak smaży się na oliwie, pod koniec dodaje się czosnek, pieprz i fetę. jeśli to feta polska, to już za bardzo nie można mieszać, bo się rozpuści. Farsz układa się na cieście, rogi ciasta się zagina i całość się piecze do zrumienienia.
Smacznego :)