Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka na ciepło i jako przekąska na zimno.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28744
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2188
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28744
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2188
Składniki
Ciasto układa się arkuszami w wytłuszczonym naczyniu i każdy arkusz także się smaruje oliwą.
Szpinak smaży się na oliwie, pod koniec dodaje się czosnek, pieprz i fetę. jeśli to feta polska, to już za bardzo nie można mieszać, bo się rozpuści. Farsz układa się na cieście, rogi ciasta się zagina i całość się piecze do zrumienienia.
Smacznego :)