Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super sprawdzi się jako kolacja.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 728
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 728
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
Kalafiora myjemy, dzielimy na różyczki. Gotujemy około 15 minut. Cebulę obieramy, siekamy i podsmażamy. Dodajemy mięso, doprawiamy solą, pieprzem i papryką. smażymy około 10 minut. W naczyniu żaroodpornym układamy kalafiora i mięso, polewamy śmietaną, posypujemy serem. Zapiekamy 20 minut w temp. 200 st. C