Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka z mozzarellą i pomidorami
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10255
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1162
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11566
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 566
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10255
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1162
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11566
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 566
Składniki
Bagietkę paryską rozkroić na pół, posmarować pesto u mnie bazyliowe. Naprzemiennie układamy plastry mozzarelli, salami i pomidora. Całość posypać solą, pieprzem i oregano. Zapiekamy we frytkownicy beztłuszczowej 5-7 minut w temperaturze 180 stopni lub w piekarniku 8-10 minut w temperaturze 200 stopni lub do ładnego zarumienienia.