Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka z mozzarellą i pomidorami
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17611
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6693
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17611
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6693
Składniki
Bagietkę paryską rozkroić na pół, posmarować pesto u mnie bazyliowe. Naprzemiennie układamy plastry mozzarelli, salami i pomidora. Całość posypać solą, pieprzem i oregano. Zapiekamy we frytkownicy beztłuszczowej 5-7 minut w temperaturze 180 stopni lub w piekarniku 8-10 minut w temperaturze 200 stopni lub do ładnego zarumienienia.