Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka z mozzarellą i pomidorami
Taką cebulką można dodawać do burgerów, śledzi i innych ryb. Mozna przechowyw...
Odsłon: 20
Pyszne kopytka z cukinią. Smaczne , proste i szybkie w przygotowaniu. Kopytka...
Odsłon: 3496
To idealny przepis dla początkujących, bowiem chlebek jest szybki i prosty w...
Odsłon: 182
Taką cebulką można dodawać do burgerów, śledzi i innych ryb. Mozna przechowyw...
Odsłon: 20
Pyszne kopytka z cukinią. Smaczne , proste i szybkie w przygotowaniu. Kopytka...
Odsłon: 3496
To idealny przepis dla początkujących, bowiem chlebek jest szybki i prosty w...
Odsłon: 182
Składniki
Bagietkę paryską rozkroić na pół, posmarować pesto u mnie bazyliowe. Naprzemiennie układamy plastry mozzarelli, salami i pomidora. Całość posypać solą, pieprzem i oregano. Zapiekamy we frytkownicy beztłuszczowej 5-7 minut w temperaturze 180 stopni lub w piekarniku 8-10 minut w temperaturze 200 stopni lub do ładnego zarumienienia.