Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następna wegetariańska wersja zapiekanki na chlebie pita. Równie smaczna jak poprzednie, a nawet zdrowsza, bo wzbogacona selerem naciowym. Zapraszam do spróbowania.
Nóż i deska do krojenia, tarka do warzyw
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1105
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4747
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1397
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1105
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4747
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1397
Składniki
Drobno kroimy składniki na zapiekankę oraz ścieramy żółty ser. Chleb smarujemy masłem.
Następnie wyciskamy sos Sriracha na masło.
Na sos kładziemy ser
Na warstwę sera układamy składniki zapiekanki, po czym wkładamy do nagrzanego piekarnika i zapiekamy około 15 minut w temperaturze 190 stopni Celsjusza.