Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następna wegetariańska wersja zapiekanki na chlebie pita. Równie smaczna jak poprzednie, a nawet zdrowsza, bo wzbogacona selerem naciowym. Zapraszam do spróbowania.
Nóż i deska do krojenia, tarka do warzyw
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30960
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3655
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4858
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30960
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3655
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4858
Składniki
Drobno kroimy składniki na zapiekankę oraz ścieramy żółty ser. Chleb smarujemy masłem.
Następnie wyciskamy sos Sriracha na masło.
Na sos kładziemy ser
Na warstwę sera układamy składniki zapiekanki, po czym wkładamy do nagrzanego piekarnika i zapiekamy około 15 minut w temperaturze 190 stopni Celsjusza.