Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następna wegetariańska wersja zapiekanki na chlebie pita. Równie smaczna jak poprzednie, a nawet zdrowsza, bo wzbogacona selerem naciowym. Zapraszam do spróbowania.
Nóż i deska do krojenia, tarka do warzyw
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 104
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 855
Łatwe ciasto bez pieczenia. Czekolada i wiśnie to dobry duet.
Odsłon: 2187
Królowa grilla :)
Odsłon: 1501
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 104
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 855
Łatwe ciasto bez pieczenia. Czekolada i wiśnie to dobry duet.
Odsłon: 2187
Królowa grilla :)
Odsłon: 1501
Składniki
Drobno kroimy składniki na zapiekankę oraz ścieramy żółty ser. Chleb smarujemy masłem.
Następnie wyciskamy sos Sriracha na masło.
Na sos kładziemy ser
Na warstwę sera układamy składniki zapiekanki, po czym wkładamy do nagrzanego piekarnika i zapiekamy około 15 minut w temperaturze 190 stopni Celsjusza.