Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli mamy lekko czerstwy chleb możemy go łatwo wykorzystać. Po upieczeniu bardzo smaczny.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 921
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11177
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3998
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1385
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 921
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11177
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3998
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1385
Składniki
Chleb naciąć w szachownicę ( nie do samego spodu ).
Masło roztopić, do lekko ostudzonego dodać oliwę, musztardę, bazylię, czosnek przeciśnięty przez praskę i szynkę drobno pokrojoną. Wymieszać.
Ser zetrzeć na tarce.
Chleb nadziać wymieszanymi składnikami ( w każdą szczelinę ), a następnie startym serem.
Piekarnik nagrzać do 200 st. ( góra - dół ) i zapiekać chleb ok 20 min. Następnie zdjąć folię i zapiekać ok 10 min do zrumienienia. Podawać na gorąco z sosem czosnkowym. Życzę smacznego.