Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dobrego dla smakoszy kalafiora.
Wykonanie:
Kalafior umyć, podzielić na różyczki, wrzucić do wrzącej lekko osolonej i pocukrowanej wody. Gotować 15 minut, odcedzić, ułożyć w żaroodpornym naczyniu, obłożyć dekoracyjnie żółtym serem i zapiec w piekarniku.
Wiosna to idealny czas na lekkie i zdrowe, chociaż wciąż sycące sałatki. Połą...
Odsłon: 180
Szybki i łatwy przepis na pyszny deser, z bitą śmietaną, ciasteczkami oraz bi...
Odsłon: 202
Pyszna przekąska na wieczór czy spotkanie z znajomymi. Bedzie smakować każdemu:)
Odsłon: 59
Wiosna to idealny czas na lekkie i zdrowe, chociaż wciąż sycące sałatki. Połą...
Odsłon: 180
Szybki i łatwy przepis na pyszny deser, z bitą śmietaną, ciasteczkami oraz bi...
Odsłon: 202
Pyszna przekąska na wieczór czy spotkanie z znajomymi. Bedzie smakować każdemu:)
Odsłon: 59
Składniki
Wykonanie: Kalafior umyć, podzielić na różyczki, wrzucić do wrzącej lekko osolonej i pocukrowanej wody. Gotować 15 minut, odcedzić, ułożyć w żaroodpornym naczyniu, obłożyć dekoracyjnie żółtym serem i zapiec w piekarniku.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Paluchy z ciasta francuskiego
Przekąski
Szparagi w cieście francuskim
Przekąski
Nadziewane ziemniaczki z grilla
Przekąski
Wątrobowy torcik
Paluchy z ciasta francuskiego
Pyszna przekąska na wieczór czy spotkanie z znajomymi. Bedzie smakować każdemu:)
Odsłon: 59
Szparagi w cieście francuskim
Jeśli wiosna, to muszą być szparagi – zielone, chrupiące, najlepsze o tej por...
Odsłon: 104