Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10879
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4854
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 974
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9329
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1385
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10879
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4854
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 974
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9329
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1385
Składniki
Poprzedniego dnia były u mnie naleśniki z truskawkami, jak zwykle wyszło ich za dużo. Do rozmieszania ciasta używam blendera z końcówką trzepaczka- ciasto jest napowietrzone. Składniki farszu trzeba pokroić w kosteczkę, doprawić ziołami, suszonym czosnkiem, czymś ostrym i solą i jeszcze skropić oliwą. Farsz nakłada się na połówkę, naleśnik się składa i podsmaża na mniejszym ogniu z obu stron do roztopienia sera.
Smacznego :)