Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, smakowita przystawka. Jej zadaniem jest zaostrzyć apetyt, stworzyć przedsmak rozkoszy kulinarnych. Idealna na Święta. Bardzo szybka w wykonaniu.
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 27
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 30
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8789
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 193
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 27
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 30
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8789
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 193
Składniki
Plastry łososia skropiłem sokiem z cytryny. Każdy złożyłem na pół, położyłem na nich kapary, zwinąłem roladkę i spiąłem wykałaczką. Ułożyłem na liściach sałaty i udekorowałem plastrami cytryny.