Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników, a efekt genialny. Ta przekąska idealnie pasuje na spotkania ze znajomymi.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1139
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1162
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13201
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1139
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1162
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13201
Składniki
Ciasto rozwiń i posmaruj sosem pomidorowym. Ułóż na nim salami i ser. Zwiń w roladę od dłuższego boku. Wstaw całość do zamrażarki na ok. 30 minut (będzie łatwiej się kroiło).
Pokrój ostrym nożem ciasto na ślimaczki. Układaj je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz ok. 35 minut w piekarniku nagrzanym do 190 stopni.