Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników, a efekt genialny. Ta przekąska idealnie pasuje na spotkania ze znajomymi.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 366
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 42
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne risotto z suszonymi grzybami, boczk...
Odsłon: 85
Zrazy wieprzowe z ogórkiem, cebulą i wędzonym boczkiem, podane z ziemniakami,...
Odsłon: 106
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 366
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 42
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne risotto z suszonymi grzybami, boczk...
Odsłon: 85
Zrazy wieprzowe z ogórkiem, cebulą i wędzonym boczkiem, podane z ziemniakami,...
Odsłon: 106
Składniki
Ciasto rozwiń i posmaruj sosem pomidorowym. Ułóż na nim salami i ser. Zwiń w roladę od dłuższego boku. Wstaw całość do zamrażarki na ok. 30 minut (będzie łatwiej się kroiło).
Pokrój ostrym nożem ciasto na ślimaczki. Układaj je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz ok. 35 minut w piekarniku nagrzanym do 190 stopni.