Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników, a efekt genialny. Ta przekąska idealnie pasuje na spotkania ze znajomymi.
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 365
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 365
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Ciasto rozwiń i posmaruj sosem pomidorowym. Ułóż na nim salami i ser. Zwiń w roladę od dłuższego boku. Wstaw całość do zamrażarki na ok. 30 minut (będzie łatwiej się kroiło).
Pokrój ostrym nożem ciasto na ślimaczki. Układaj je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz ok. 35 minut w piekarniku nagrzanym do 190 stopni.