Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników, a efekt genialny. Ta przekąska idealnie pasuje na spotkania ze znajomymi.
Proste danie w stylu włoskim -ulubiony makaron, mięso mielone, sos pomidorowy...
Odsłon: 55
Najlepszy szczaw jest w maju dlatego jadę za miasto w sprawdzone już miejsce...
Odsłon: 7035
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6092
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1806
Proste danie w stylu włoskim -ulubiony makaron, mięso mielone, sos pomidorowy...
Odsłon: 55
Najlepszy szczaw jest w maju dlatego jadę za miasto w sprawdzone już miejsce...
Odsłon: 7035
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6092
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1806
Składniki
Ciasto rozwiń i posmaruj sosem pomidorowym. Ułóż na nim salami i ser. Zwiń w roladę od dłuższego boku. Wstaw całość do zamrażarki na ok. 30 minut (będzie łatwiej się kroiło).
Pokrój ostrym nożem ciasto na ślimaczki. Układaj je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz ok. 35 minut w piekarniku nagrzanym do 190 stopni.