Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników, a efekt genialny. Ta przekąska idealnie pasuje na spotkania ze znajomymi.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12257
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1382
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13007
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5146
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12257
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1382
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13007
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5146
Składniki
Ciasto rozwiń i posmaruj sosem pomidorowym. Ułóż na nim salami i ser. Zwiń w roladę od dłuższego boku. Wstaw całość do zamrażarki na ok. 30 minut (będzie łatwiej się kroiło).
Pokrój ostrym nożem ciasto na ślimaczki. Układaj je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz ok. 35 minut w piekarniku nagrzanym do 190 stopni.