Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i łatwa przekąska na imprezę oraz dla niespodziewanych gości
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8613
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 594
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8613
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 594
Składniki
Każdy placek tortilli smarujemy majonezem. Układamy na nim sałatę, kilka plasterków szynki i sera.
Tortille zwijamy ciasno w rulon i kroimy w szerokie paski. Żeby łatwiej nam się kroiło, możemy najpierw powbijać w równych odstępach wykałaczki i dopiero kroić.