Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie do zrobienia a dodają zupie wyjątkowy smak
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 329
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 2338
Racuszki z gruszką polane płynną czekoladą. To propozycja na śniadanie lub de...
Odsłon: 135
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 329
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 2338
Racuszki z gruszką polane płynną czekoladą. To propozycja na śniadanie lub de...
Odsłon: 135
Składniki
Jajko roztrzepujemy w miseczce, dodajemy mąki, po trochu, aż masa będzie średnio gęsta (mi wyszło ok.5 łyżek mąki). Na koniec solimy i dodajemy pokrojoną zieloną pietruszkę.
Na gotującą wodę wrzucamy kluseczki. Nakładam je małą łyżeczką. Do gotującej wody wlewam parę kropel oliwy. Kluseczki mają wtedy taką glazurkę:)