Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska na biesiadowanie przy grillu.
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 141
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8549
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 366
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5215
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4932
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 141
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8549
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 366
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5215
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4932
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki opłukać i ugotować w łupinach w osolonej wodzie. Następnie ziemniaki wystudzić, przekroić wzdłuż na pół i wydrążyć środki łyżką. Wbić do połówek po jednym jajku, przyprawić do smaku, wyłożyć na wysmarowanej olejem formie. Piec w temperaturze 180 stopni około 15 minut. Sałatę opłukać, porwać na kawałki i natrzeć olejem i zmiażdżonym czosnkiem z solą. Upieczone lekko przestudzone ziemniaki, ułożyć na przygotowanej sałacie.