Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i zdrowe danie na przekąskę.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 102
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 570
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 102
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 570
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki wyszorować i ugotować w mundurkach z dodatkiem soli do smaku. Serek wymieszać z zmiażdżonym czosnkiem, solą i pieprzem do smaku. Wystudzone ziemniaki przekroić na połówki, wydrążyć miąższ, następnie wymieszać z serkiem i napełnić ponownie połówki ziemniaków. Posypać uprażonym słonecznikiem i podawać jako przekąskę. Wspaniale smakują z maślanką.