Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziemniaki w każdej postaci są zawsze smaczne.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30988
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3670
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5186
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30988
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3670
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5186
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ze skórką dokładnie wyszorować, ugotować w osolonej wodzie w mundurkach, ostudzić, przekroić na połówki i wydrążyć miąższ. Sery rozgnieść widelcem, dodać wydrążone ziemniaki, posiekaną cebulę i zieleninę. Przyprawić do smaku i starannie wymieszać. Wydrążone połówki posypać przyprawą do ziemniaków, napełnić przygotowanym farszem. Następnie ułożyć w naczyniu żaroodpornym posmarowanym masłem. Zapiec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez około 10-15 minut. Po upieczeniu posypać posiekanym szczypiorkiem.