Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziemniaki w każdej postaci są zawsze smaczne.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 16852
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8804
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 668
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8332
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 16852
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8804
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 668
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8332
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ze skórką dokładnie wyszorować, ugotować w osolonej wodzie w mundurkach, ostudzić, przekroić na połówki i wydrążyć miąższ. Sery rozgnieść widelcem, dodać wydrążone ziemniaki, posiekaną cebulę i zieleninę. Przyprawić do smaku i starannie wymieszać. Wydrążone połówki posypać przyprawą do ziemniaków, napełnić przygotowanym farszem. Następnie ułożyć w naczyniu żaroodpornym posmarowanym masłem. Zapiec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez około 10-15 minut. Po upieczeniu posypać posiekanym szczypiorkiem.