Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, aromatyczna przystawka ze śledzia w wytrawnym winie z sosem pomidorowym.
Szukasz pomysłu na szybki obiad, mam coś dla Ciebie. Chińska kuchnia, pełna w...
Odsłon: 7
Zapiekanka brokułowa z kurczakiem, serem i pomidorami to bardzo pyszna i zdro...
Odsłon: 22078
Szukasz pomysłu na szybki obiad, mam coś dla Ciebie. Chińska kuchnia, pełna w...
Odsłon: 7
Zapiekanka brokułowa z kurczakiem, serem i pomidorami to bardzo pyszna i zdro...
Odsłon: 22078
Składniki
Pokrojone w kostkę cebule solimy, musimy zeszklić na oleju. Podczas smażenia dodajemy imbir, dusimy do miękkości. Dodajemy wino, koncentrat pomidorowy i rodzynki. Chwilę dusimy mieszając żeby alkohol wyparował z wina. Studzimy.
Filety że śledzia kroimy w kawałki 5-6 centymetrowe i układamy w pojemniku warstwy pokrojonego fileta na przemian z sosem do wyczerpania składników.
Pojemnik ze śledziami wstawiamy do lodówki najlepiej na 24 godziny. Po tym czasie możemy konsumować. Smacznego!!!